Skip to main content

SERVICII FUNERARE SECTOR 1

Respect pentru cei ce nu mai sunt!

Gama completă de servicii funerare pentru sectorul 1

Alege calitatea! Alege cea mai completa gama de servicii funerare din sectorul 1. Oferim servicii complete non stop pentru toti clientii nostri din sectorul 1 cat si din imprejurimi.

 • Consultanță Gratuită
 • Pachete Funerare începând cu 0 Lei pe baza talonului de pensie
 • Sala pregătire decedați cu personal autorizat si produse profesionale
 • Transport Funerar
 • Incinerare si Inhumare
 • Cosmetica
 • Scenă funerara
 • Capace frigorifice
 • Sicrie

Locația noastră: Str. Apusului, nr. 47 Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0720 822 853

FUNERARE ALEXANDRU - POMPE FUNEBRE SECTOR 1

Experiența de peste 10 ani în domeniul serviciilor funerare ne recomandă!

Atunci când ești în căutarea unei firme de pompe funebre de multe ori nu ești atent la detalii. Îți recomadăm să alegi servicii profesionale și de calitate.

Fiind din zona sectorului 1 al Capitalei ne putem ocupa cu ușurință să vă oferim ajutor rapid în a obține toate avizele necesare, de întocmirea dosarului de ajutor de înmormântare și vă putem oferi recomandări utile pentru alegerea locului de veci. În plus vă putem oferi și alte servicii adiacente. În plus nu te costă nimic. Serviciile de consultanță sunt GRATUITE.

PACHETE FUNERARE COMPLETE

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 6.567 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 7.067 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 7.567 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 14.067 lei
Cost: 6500 Lei impreuna cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

PACHETE FUNERARE SPECIALE

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 6.567 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

null

Pachet complet de inmormantare in valoare de 5.567 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

null

Pachet complet de incinerare in valoare de 5.567 lei
Gratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

OPINIILE CLIENTILOR

Pompe Funebre Funerare Alexandru IconPompe Funebre Funerare Alexandru

Strada Apusului 49, București

4,9 75 reviews

 • Avatar Dana Dd
  Multumesc acestei firme, m a ajutat cu absolut totul. L au preluat pe tata de acasa in 45min … More din momentul in care am sunat, s au ocupat de toate actele, l au imbracat, imbalsamat, l au tinut on noapte la ei apoi l au adus la capela bisericii. Au adus absolut toate lucrurile pt priveghi si pt inmormantare, noi familia nu a mai fost nevoie sa cumparam absolut nimic. Pe langa asta, ne au explicat tot ce avem de facut, care sunt toate obiceiurile. Sunt niste oameni seriosi in toate privintele, de la bani, facturi si pana la toate lucrurile care trebuiesc facute pt o inmormantare. Sper sa nu aiba nimeni nevoie de servicii funerare, dar daca aveti, aceasta este o firma de incredere
  ★★★★★ acum 10 luni
 • Avatar Georgiana Mihaila
  O echipa extraordinară. Inca de la primul telefon am primit detaliile necesare, cu o amabilitate … More aparte. Foarte prompti, corecti, amabili si transparenti. Cu fiecare persoana cu care am intrat in contact din echipa dansilor sunt OAMENI. In astfel de momente grele prin care trecem cu totii cand apelam la astel de servicii, nu mai știm, nu mai gândim, nu mai realizăm. Dânșii chiar isi dau interesul ptr a ajuta familiile indurerare, nu ptr a profita de situatie. Ptr asta va multumim D-nule Alexandru si tuturor din echipa dumneavoastră ptr ajutorul oferit. Sunteti o echipa extraordinara, sa o tineti tot asa!!! Va mulțumim inca odata si ne bucuram ca mai exista oameni cu asa suflet si caracter.
  ★★★★★ a year ago
 • Avatar Mariko T
  Am fost foarte mulțumită de colaborare, servicii prompte, tot ce scrie in pliant a fost livrat … More până la ultimul produs, la ora stabilită!
  ★★★★★ acum 10 luni
 • Avatar Aura B
  Multumim pentru serviciile impecabile, seriozitate, promptitudine, comunicarea extraordinara … More de care ati dat dovada in momentul pierderii mamei noastre dragi! Ultima imagine a mamei noastre a fost una frumoasa si va multumim!Un om minunat doamna care s a ocupat de mama!
  Toate serviciile oferite au fost fara cusur si apreciate si de cei care au venit sa isi ia la revedere de la mama noastra!
  Multumim personal dlui.Alexandru pentru sprijinul si informatiile oferite si raspunsul prompt la toate intrebarile si solicitarile noastre!O echipa frumoasa!
  Va dorim sa oferiti in continuare serviciile de o calitate superioara si sa va pastrati sanatosi!
  ★★★★★ a year ago
 • Avatar sertu stelian
  Adevărați profesionisti, atenți la suferinta familiei îndoliate, oferă servicii complete … More de cea mai buna calitate. Sunt punctuali, serviabili și pun suflet în ceea ce fac. Îi recomand cu căldură
  ★★★★★ acum 2 ani
 • Avatar giuliam g
  După o verificare atenta a serviciilor din acest domeniu, am luat hotararea de a alege aceasta … More firma. Au fost foarte onești, deschiși, transparenți, fair-play și operativi. Niște oameni extraordinari, cu multa înțelegere și implicare într-o astfel de situație, venind în întâmpinarea familiei cu soluții juste. Un alt aspect ar fi imaginea de final a decedatului....morti am mai văzut dar sa arate atât de bine, nu.... Nici când era în viata, tatăl meu nu a arătat atât de.... viu, la venerabila vârstă de 91 de ani. Poate ca s-a folosit tehnica tanatopraxiei, nu știu, dar le mulțumesc din suflet pentru acest aspect cât si pentru tot ajutorul și susținerea acordata. Va voi recomanda cu inima deschisa tuturor. Va dorim toate cele bune și sa mentineti standardul ridicat. Fam. Niculici.
  ★★★★★ 2 years ago
 • Avatar Elena Halmajan
  Este mare lucru că în momentele grele prin care treci în viață să găsești oameni precum cei … More de la firma Alexandru. Mulțumesc pentru seriozitate. Recomand din suflet această firmă.
  ★★★★★ acum un an
 • Avatar enescu renata
  Va multumim pentru serviciile de calitate si promptitudinea de care ati dat dovada. Pe viitor … More " daca vor mai fii evenimente neplacute " cu siguranta si multa incredere apelez tot la firma dumneavoastra.
  ★★★★★ acum 2 ani

Parerea Dumneavostra conteaza pentru noi!

Zone acoperite in Sector 1 Bucuresti

Aviatiei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Amzei, Aerogarii, Alexandru Ioan Cuza, Bucurestii Noi, Baneasa, Banu Manta, Bazilescu, Buzesti, Berzei, Burileanu, Beller, Bizet, Bulevardul Marasti, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, Casin, Clucerului, Ciuperca, Constantin Prezan, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, Dinicu Golescu, Dimitrie Pompeiu, Expozitiei, Fantana Miorita, Ficusului, Gara de Nord/Basarab, Glinka

× Cum te putem ajuta?