Skip to main content

PLANUIESTE IN AVANS

planuieste in avans inmormantarea

Servicul de planificare in avans al firmei noastre vine ca un serviciu aditional pe care il oferim clientilor nostri deoarece ne dorim ca standardele noastre sa fie cele mai inalte.

Noi oamenii avem in general o caracteristica foarte importanta, si anume faptul ca dorim sa ne planificam totul din timp. Fie ca e vorba de o nunta fie ca e vorba de un eveniment major in viata noastra, avem intotdeuna intentia de a realiza o planificare a evenimentelor care succed in viata noastra.

Nu trebuie sa uitam si de evenimentele mai putin previzibile cum ar fi si inmormantarea. E important sa luam in calcul si acest aspect pentru linistea sufleteasca a noastra si a familiei noastre. Mai mult in traditia romaneasca s-a creat un obicei ca in aceste momente pline de durere familia si cei apropiati ar trebui sa respecte si sa indeplineasca ultimile dorinte ale raposatului.

Pentru a elimina stresul organizarii inmormantari ce se abate asupra, multe persoane au ales acest serviciu de planuire in avans a inmormantarii.

In plus ai posibilitatea de a alege dupa bunul plac tipurile de servicii oferite, monumentul funerar, sicriul si alte lucruri importante.

Planuieste in avans inmormantarea si ai parte de costuri reduse la gama de produse oferite de firma noastra cat si pentru servicii.

Daca v-ati decis si dorit o oferta pentru planuirea in avans a inmormantarii va rugam sa ne contactati telefonic la unul din numerele noastre de telefon.

× Cum te putem ajuta?