Site-ul www.funerarealexandru.ro este proprietatea Firmei Funerare Alexandru. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.funerarealexandru.ro .

Accesul si utilizarea site-ului www.funerarealexandru.ro  se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii.Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

  1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Funerare Alexandru. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al magagerului general al firmei.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

  1. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

  1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Funerare Alexandru isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

  1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Funerare Alexandru nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul Funerare Alexandru cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Increderea dumneavoastra in serviciile si personalul nostru este una din principalele noastre preocupari. In acest, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

Funerare Alexandru cunoaste importanta datelor dumneavoastra personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cadrul prezentelor Termeni si Conditii.

Funerare Alexandru este o persoana juridica romana, care are ca obiect principal de activitate organizarea expozitiilor, targurilor si congreselor.

Funerare Alexandru are sediul social in Suceava, Calea Unirii 25 Bis Policlinica Bethesda Suceava.

Funerare Alexandru respecta confidentialitatea tuturor clientilor nostri si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

Funerare Alexandru prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea Funerare Alexandru, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda servicii online, etc., prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), participarea la tombole si concursuri.

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizati niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizati datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii sa fie conditionate de furnizarea datelor dvs. personale.

Funerare Alexandru nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Ce date cu caracter personal prelucreaza Funerare Alexandru?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectueaza asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restritionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-urile Funerare Alexandru, nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

Funerare Alexandru va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal : numele si prenumele, telefon, e-mail, adresa IP.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale caror date pot fi prelucrate de catre Funerare Alexandru, exclusiv in scopurile mai jos mentionate sunt:

Clientii persoane fizice ai Funerare Alexandru (actuali, fosti sau potentiali), vizitatori, public larg, reprezentantii/imputernicitii ai acestora, legali sau conventionali;

Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activitatii Funerare Alexandru (de ex. sedinte de masaj cadou), Funerare Alexandru va solicita datele cu caracter personal necesare prestarii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor noastre.

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de Funerare Alexandru, vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor Funerare Alexandru , dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al Funerare Alexandru, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate isi pot retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oricand si fara sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solutionarii cererii de retragere a consimtamantului, persoana vizata nu va mai primi informari comerciale oferite de Funerare Alexandru.

Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal ?

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

Derularea activitatii comerciale/contractuale a Funerare Alexandru;
Facturarea si incasarea valorii serviciilor Funerare Alexandru;
Marketing, promovare, reclama, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor
Gestionarea relatiilor cu clientii; comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare;
Indeplinirea obligatiilor legale incidente;
Comunicarea cu organismele/autoritatile/institutiile publice sau de interes public;
Activitati de audit si control/supraveghere;
Arhivare, scopuri statistice;
Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti , etc.

Funerare Alexandru va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior.

Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata catre adresa office@kineto-power.ro .Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.