sicrie Funerare AlexandruSicriul, regasit sub diverse denumiri precum racla,  cosciug sau coparseu, este un element esential in procesiunea de inhumare a persoanei decedate.

Alegerea unui sicriu adecvat va poate pune in fata unei situatii dificile daca nu tineti cont de cateva criterii clare in alegerea sicriului.Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de sicrie pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Un sicriu poate fi in realizat in diferite nuante de culori (degradee, coniac, cires, alun, alb, negru), in diferite forme (in patru, sase sau opt colturi) de dimensiuni si tipuri diferite de material(stejar, brad, plop, mahon).

Faciliti oferite de firma Funerare Alexandru:

  • Transportul sicrielor se face in mod GRATUIT la capela sau la locuinta familiei.
  • Sicriele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate deoarece colaboram cu cei mai buni producatori interni si internationali.
  • Avem cele mai mici preturi datorita parteneriatului incheiat impreuna cu producatorii de sicrie.
  • Garantia calitatii este data de tehnologia si modul de fabricare a sicrielor.

 

Alege un model de scriu comercializat de firma noastra si beneficezi de transport gratuit!

 

Traditii

Trupul decedatului este toaletat si spalat,Apoi este inbracat cu haine noii si este pus in sicriu cu privirea spre rasarit.

Dupa ce se aseaza in sicriu se mai pune pe piept o cruce care se ia cand se acopere sicriul impreună cu florile care le aduc cei ce vin la priveghi. Florile se pun pe mormant.