Atunci când te pregătești de procesul funerar, va trebui să te gândești dinainte la anumite decizii care te pot lua pe nepregătite și totodată să stabilești încă de la bun început un buget în care să te încadrezi.

Nimănui nu îi place să se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment, însă în astfel de momente nu prea avem de ales. De cele mai multe ori, în fața unui astfel de necaz reacțiile pot fi diferite de la o persoană la alta, însă în ciuda sentimentelor retrăite trebuie acordată cât multă atenție anumitor detalii.

Va trebui să te implici și să ții cont de cele mai mici detalii sau, dacă pur și simplu simți că nu poți duce această responsabilitate, poți solicita ajutor specializat.

De regulă, serviciile funerare vin ca o mână de ajutor la care foarte multe persoane apelează. Iar asta deoarece vizează diferite pachete complete, astfel încât ceremonia de înmormântare să fie organizată ca la carte.

Pregătirile de înmormântare trebuie să urmeze așadar un anumit plan, pe care noi îl stabilim de la bun început cu clienții cu care colaborăm.

Organizarea ceremoniei de înmormântare

În fiecare regiune a țării există diferite obiceiuri legate de procesele funerare, așa că familia este de regulă cea care stabilește cum se va desfășura întreg evenimentul, ce tradiții vor fi respectate și ce nu. Practic, nu există numaidecât un demers 100% standard, iar totul se stabilește împreună cu familia.

Momentul în care are loc decesul este, fără dar sau poate, cel mai dificil. Ai nevoie de foarte multă tărie de caracter pentru a-ți menține luciditatea și a contacta o firmă de funerare. Este important să alegi o firmă de servicii funerare non stop, așa cum este Funerare Alexandru.

Apoi vor fi necesare anumite demersuri precum declararea decesului, eliberarea certificatului de deces, toaletarea și multe altele. Tot acum va trebui să te gândești și la achiziția sicriului precum și la pachetul funerar pentru care vei opta în funcție de nevoile și așteptările tale.

Trebuie deci să te gândești la un buget dar și de accesoriile funerare de care ai nevoie.

Toate aceste demersuri coincid cu serile de priveghere. În tot acest timp mai trebuie să te ocupi și de rezervarea unui loc de veci, va trebui să contactezi preotul și totodată să te gândești la un program pentru o cât mai bună organizare.

Accesoriile funerare le vei alege în funcție de cerințele tradiționale și religioase din zona în care locuiești. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nimic nu îți lipsește. Iar noi ne vom ocupa de asta!

Îți suntem la dispoziție de la început până la sfârșit. Tot noi ne putem ocupa de manipularea sicriului și de transportul funerar, atâta timp cât soliciți aceste servicii.

Este însă foarte importantă consilierea pe care familia o va primi din partea Funerare Alexandru, aceasta reprezentând stâlpul de bază al unei ceremonii fără de greșeală.

Funerare Alexandru îți stă la dispoziție cu toate informațiile și suportul necesar pentru a obține ajutorul de înmormântare, astfel încât să poți depăși acest moment cu cât mai puține bătăi de cap.

Aveti o intrebare?
Va rugam sa luati la cunostinta politica noastra de protectie a datelor  inainte de conversatie
Call Now Button