Momentul in care se pierde o persoana foarte draga poate fi unul sfasietor si in care ne este greu sa luam anumite decizii. Ei bine, alegerea unei firme de pompe funebre care sa se ocupe de cele mai importante aspecte ce tin de inmormantare trebuie sa fie facuta cu o mare atentie.

In acest sens, alegerea unui firme care are o sala specifica pentru a pregati persoanele decedate trebuie sa fie prioritara. De ce? In cele ce urmeaza iti voi prezenta importanta acestui lucru si faptul ca acest lucru va creste calitatea serviciilor oferite.

 

Acest articol reprezinta o completare a unui articol publicat pe blogul Funerare Alexandru.

Vezi aici articolul de referinta.

[su_permalink id=”1111″][/su_permalink]

Pregatirea pre-inhumare

Pentru a intelege cat mai bine trebuia sa realizezi faptul ca inainte de a fi inmormantata persoana iubita trebuie sa se acorde o atentie mai multor aspecte. Unul dintre acestea si totodata unul dintre cele mai importante detalii pre-inhumare este cel referitor la igienizarea persoanei decedate.

O firma profesionista va pune un mare accent pe efectuarea acestui serviciu in cele mai bune conditii, iar cea mai buna dovada in acest sens este prezenta unei sali specifice acestui proces de igienizare si dotata cu tot ceea ce e nevoie.

Procesul de cosmetizare

Alaturi de multe alte servicii care trebuie sa fie oferite de catre o firma profesionista de pompe funebre, cosmetizarea poate fi deosebit de importanta, mai ales in situatii tragice, precum sunt anumite accidente.

In aceste cazuri, cosmetizarea poate imbunatati aspectul si imaginea persoanei decedate, ceea ce va oferi mai multa liniste persoanelor indoliate, alaturi de un proces de inhumare plin de respect si demnitate.

Atunci cand iti doresti sa alegi o firma de pompe funebre fii sigur ca aceasta ofera astfel de servicii si ca are toate conditiile pentru a le realiza la un nivel profesionalism ridicat.

De exemplu, echipa de la Funerare Alexandru este foarte bine pregatita in acest sens si acorda o deosebita atentie intregului proces ce tine de pregatirea cat mai detaliata a inmormantarii, inclusiv tot ceea ce tine de cosmetizarea si igienizarea persoanei regretate.

Formolizarea

Ca sa te asiguri ca persoana draga se va afla in cea mai buna stare e necesar sa se aplice procesul de formolizare. De ce este acest lucru important?

In termeni cat mai simpli, formolizarea reprezinta introducerea unor substante cu rol de igiena si de pastrare a corpului persoanei decedate in cele mai bune conditii, indiferent de alti factori, cum ar fi de exemplu mediul in care acesta va sta pana in momentul inmormantarii (temperatura, umiditate, etc.).

Ei bine, afla ca pentru ca acest proces de formolizare sa se realizeze cat mai eficient e nevoie de doua lucruri:

  • o sala foarte bine dotata si care sa aiba prioritar acest proces, precum si un personal foarte bine instruit, care sa foloseasca substante acreditate de Ministerul Sanatatii
  • sa acorde atentie pe deplin bunei practici a formolizarii.

Asadar, amenajarea unui astfel de spatiu, dedicat igienizarii si cosmetizarii, este deosebit de important si este mai mult decat necesar, fiind un detaliu ce face diferenta intre profesionalism deplin si servicii de proasta calitate.

 

Aveti o intrebare?
Va rugam sa luati la cunostinta politica noastra de protectie a datelor  inainte de conversatie
Call Now Button