Skip to main content

SCENA FUNERARA ETERNAL

Pachetul Eternal este varful de gama din oferta noastra care consta in Pachetul Inaltare plus inca doua aranjamente deasemenea create pe un suport de burete mineral,unul in forma de inima denumit MEMORIES iar cel de-al doilea denumit ETERNA are forma rotunda cu un spatiu gol in mijloc exact ca cel ELISYUM dar avand in plus orhidee,crizantema olandeza si santinni. Acest tip de pachet tinde sa epateze, sa iasa din tipare si sa exprime o adoratie suprema a persoanei iubite in aceste momente de-a dreptul tragice si intotdeauna partea de high classe ,vip sau oameni cu un anumit statut social l-au apreciat la adevarata lui valoare. La acest pachet florarul nostru impreuna cu un consultant de-al nostru se vor deplasa la locatia unde va avea loc depunerea sicriului si impreuna cu dumneavoastra o sa puna cap la cap toate detaliile si aranjamentele necesare pentru a pune in scena o imagine impecabila a evenimentului funerar.

Pret:  7000 Lei

COMPONENTA SCENEI FUNERARE

Paravan Pliabil

Catafalc Funerar

Mascheaza cea ce se afla in spatele acestuia conferand o oarecare intimidate si creand un spatiu delimitat de restul incaperii. Lungimea acestuia fiind pliabil variaza intre 3m si 6m si poate lua diferite forme avand un panou fix si 4 libere.

Catafalcul funerar este o alternativa mai eleganta si mai comoda de a posta sicriul in detrimentul traditionalei mese. Catafalcul este format din 5 piese, fie din lemn masiv sau metal si asigura o pozitie optima a sicriului pe tot parcursul evenimentului funerar.

COMPONENTA CATAFALCULUI FUNERAR

Suporturile pentru sicriu

Acestea sunt baza pe care se pune sicriul putand suporta greutati de pana la 300kg, si sunt in doua dimensiuni mai inalte in partea superioara si mai joase in partea inferioara pozitionand sicriul inclinat oferind un aspect vizual placut. Acesti suporti se pot acoperi la nevoie cu material negru mascand cea ce se afla sub sicriu.

Suporturile pentru flori/aranjamente (Vaze)

Vazele in numar de doua bucati au un rol foarte important in intreg aranjamentul scenei funerare deoarece el aduc un plus de valoare din punct de vedere vizual fie ca sunt puse flori in ele fie ca sunt folosite ca suporti pentru aranjamentele funerare.

Suporturile pentru lumini

Luminile de cele mai multe ori au insemnatatea cea mai mare in intreg ansamblul scenei funerare, deoarece lumina in aceste momente are o semnificatie aparte, respectiv nadejdea si speranta ca acestea ii vor calauzi in drumul sau dupa moarte catre Rai.

Suport pentru cruce

Acest suport a fost creat special in idea de a putea pozitiona crucea oriunde familia doreste fara a exista riscul ca aceasta sa cada, putand dand astfel nastere unui moment nedorit, atat pentru familie cat si pentru participantii acestui eveniment.

Suport pentru crucifix

Acest obiect care de cele mai multe ori se pozitioneaza intre paravan si suportii pentru flori si are impactul cel mai mare deoarece il intruchipeaza pe Iisus Hristos care vegheaza asupra persoanei dragi ghidandu-I calea spre viata vesnica.

× Cum te putem ajuta?