SCENA FUNERARA

SCENA FUNERARA este un concept nou, de tip HIGH CLASS, in acest domeniu tabu creat din nevoile familiilor indoliate de catre Funerare Alexandru, care de-a lungulul timpului a sintetizat toate aspectele inmormantarilor VIP, care intr-adevar conteaza in aceste momente de maxima incarcatura sufleteasca, si am ajuns sa facem un produs cu adevarat fabulous. Acest nou stil de punere in scena a unui eveniment atat de trist si atat de delicat din viata fiecaruia dintre noi are la baza dragostea, respectful, aprecierea si dorinta de a lasa o ultima amintire de neuitat in sufletele tuturor de un impact incomensurabil a ceea ce a insemnat acea persoana in viata tuturor. Daca doriti sa oferiti un ultim omagiu la cel mai inalt nivel persoanei atat de draga dumneavoastra acest lucru este posibil prin acest concept. Tot din experienta acumulata de-alungul timpului am creat 3 pachete din care sa va puteti allege exact ceea ce va doriti.

COMPONENTA SCENEI FUNERARE

PARAVAN PLIABIL

CATAFALC FUNERAR

Mascheaza cea ce se afla in spatele acestuia conferand o oarecare intimidate si creand un spatiu delimitat de restul incaperii. Lungimea acestuia fiind pliabil variaza intre 3m si 6m si poate lua diferite forme avand un panou fix si 4 libere.

Catafalcul funerar este o alternativa mai eleganta si mai comoda de a posta sicriul in detrimentul traditionalei mese. Catafalcul este format din 5 piese, fie din lemn masiv sau metal si asigura o pozitie optima a sicriului pe tot parcursul evenimentului funerar.

COMPONENTA CATAFALCULUI FUNERAR

Suporturile pentru sicriu

Acestea sunt baza pe care se pune sicriul putand suporta greutati de pana la 300kg, si sunt in doua dimensiuni mai inalte in partea superioara si mai joase in partea inferioara pozitionand sicriul inclinat oferind un aspect vizual placut. Acesti suporti se pot acoperi la nevoie cu material negru mascand cea ce se afla sub sicriu.

Suporturile pentru flori/aranjamente (Vaze)

Vazele in numar de doua bucati au un rol foarte important in intreg aranjamentul scenei funerare deoarece el aduc un plus de valoare din punct de vedere vizual fie ca sunt puse flori in ele fie ca sunt folosite ca suporti pentru aranjamentele funerare.

Suporturile pentru lumini

Luminile de cele mai multe ori au insemnatatea cea mai mare in intreg ansamblul scenei funerare, deoarece lumina in aceste momente are o semnificatie aparte, respectiv nadejdea si speranta ca acestea ii vor calauzi in drumul sau dupa moarte catre Rai.

Suport pentru cruce

Acest suport a fost creat special in idea de a putea pozitiona crucea oriunde familia doreste fara a exista riscul ca aceasta sa cada, putand dand astfel nastere unui moment nedorit, atat pentru familie cat si pentru participantii acestui eveniment.

Suport pentru crucifix

Acest obiect care de cele mai multe ori se pozitioneaza intre paravan si suportii pentru flori si are impactul cel mai mare deoarece il intruchipeaza pe Iisus Hristos care vegheaza asupra persoanei dragi ghidandu-I calea spre viata vesnica.

PACHETE SCENE FUNERARE

OMAGIO

INALTARE

ETERNAL