Skip to main content

SCENA FUNERARA

Conceptul de “Scenă Funerară” reprezintă o abordare HIGH CLASS în domeniul funerar, prezentat în premieră de Funerare Alexandru, pentru a răspunde mai bine necesităților familiilor îndurerate. Această inițiativă sintetizează elementele esențiale ale serviciilor funerare de elită, cu o atenție specială acordată detaliilor care contează în astfel de momente de profundă emoție. Produsul final este conceput să ofere o experiență memorabilă și respectuoasă pentru cei prezenți la funeralii, marcând trecerea cu demnitate. Bazat pe valori de respect, dragoste și apreciere, acest serviciu își propune să lase o amintire durabilă despre persoana iubită. Oferim trei pachete diferite, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine dorințelor dumneavoastră, pentru a aduce un ultim omagiu deosebit persoanei dragi.

COMPONENTA SCENEI FUNERARE

PARAVAN PLIABIL

Mascheaza cea ce se afla in spatele acestuia conferand o oarecare intimidate si creand un spatiu delimitat de restul incaperii. Lungimea acestuia fiind pliabil variaza intre 3m si 6m si poate lua diferite forme avand un panou fix si 4 libere.

CATAFALC FUNERAR

Catafalcul funerar este o alternativa mai eleganta si mai comoda de a posta sicriul in detrimentul traditionalei mese. Catafalcul este format din 5 piese, fie din lemn masiv sau metal si asigura o pozitie optima a sicriului pe tot parcursul evenimentului funerar.

COMPONENTA CATAFALCULUI FUNERAR

Suporturile pentru sicriu

Acestea sunt baza pe care se pune sicriul putand suporta greutati de pana la 300kg, si sunt in doua dimensiuni mai inalte in partea superioara si mai joase in partea inferioara pozitionand sicriul inclinat oferind un aspect vizual placut. Acesti suporti se pot acoperi la nevoie cu material negru mascand cea ce se afla sub sicriu.

Suporturile pentru flori/aranjamente (Vaze)

Vazele in numar de doua bucati au un rol foarte important in intreg aranjamentul scenei funerare deoarece el aduc un plus de valoare din punct de vedere vizual fie ca sunt puse flori in ele fie ca sunt folosite ca suporti pentru aranjamentele funerare.

Suporturile pentru lumini

Luminile de cele mai multe ori au insemnatatea cea mai mare in intreg ansamblul scenei funerare, deoarece lumina in aceste momente are o semnificatie aparte, respectiv nadejdea si speranta ca acestea ii vor calauzi in drumul sau dupa moarte catre Rai.

Suport pentru cruce

Acest suport a fost creat special in idea de a putea pozitiona crucea oriunde familia doreste fara a exista riscul ca aceasta sa cada, putand dand astfel nastere unui moment nedorit, atat pentru familie cat si pentru participantii acestui eveniment.

Suport pentru crucifix

Acest obiect care de cele mai multe ori se pozitioneaza intre paravan si suportii pentru flori si are impactul cel mai mare deoarece il intruchipeaza pe Iisus Hristos care vegheaza asupra persoanei dragi ghidandu-I calea spre viata vesnica.

PACHETE SCENE FUNERARE

OMAGIO

INALTARE

ETERNAL

× Cum te putem ajuta?