Skip to main content

SCENA FUNERARA INALTARE

PachetuL Inaltare este un pachet de mijloc, si are la baza Pachetul Omagio pe care vi l-am prezentat anterior, care vine in completare cu alte doua aranjamente florale deasemenea lucrate pe baza unui suport de burete mineral, forma acestora diferind, avand un spatiu gol in mijloc. Aceste doua aranjamente in plus se pozitioneaza deobicei in partea inferioara a sicriului care impreuna cu cele doua de la Pachetul Omagio formeaza un dreptunghi care incadreaza perfect sicriul din toate unghiurile dand o nota de delimitare in spatiu a sicriului. Aranjamentele Elisyum sunt si ele formate tot din trandafiri si pot fi personalizate in orice culoare doriti dumneavoastra. Pachetul se recomanda a fi comandat daca exista o incapere libera de minim 20m pentru a putea evidentia adevarata valoare imagistica a intregului aranjament floral.
Se ofera deasemenea consiliere in acest scop de catre florarul nostru care va sta la dispozitie pentru orice problema,nelamurire sau sfat in dorinta de a va crea ceva unic la cel mai inalt nivel posibil.

Pret:  5000 Lei

COMPONENTA SCENEI FUNERARE

Paravan Pliabil

Catafalc Funerar

Mascheaza cea ce se afla in spatele acestuia conferand o oarecare intimidate si creand un spatiu delimitat de restul incaperii. Lungimea acestuia fiind pliabil variaza intre 3m si 6m si poate lua diferite forme avand un panou fix si 4 libere.

Catafalcul funerar este o alternativa mai eleganta si mai comoda de a posta sicriul in detrimentul traditionalei mese. Catafalcul este format din 5 piese, fie din lemn masiv sau metal si asigura o pozitie optima a sicriului pe tot parcursul evenimentului funerar.

COMPONENTA CATAFALCULUI FUNERAR

Suporturile pentru sicriu

Acestea sunt baza pe care se pune sicriul putand suporta greutati de pana la 300kg, si sunt in doua dimensiuni mai inalte in partea superioara si mai joase in partea inferioara pozitionand sicriul inclinat oferind un aspect vizual placut. Acesti suporti se pot acoperi la nevoie cu material negru mascand cea ce se afla sub sicriu.

Suporturile pentru flori/aranjamente (Vaze)

Vazele in numar de doua bucati au un rol foarte important in intreg aranjamentul scenei funerare deoarece el aduc un plus de valoare din punct de vedere vizual fie ca sunt puse flori in ele fie ca sunt folosite ca suporti pentru aranjamentele funerare.

Suporturile pentru lumini

Luminile de cele mai multe ori au insemnatatea cea mai mare in intreg ansamblul scenei funerare, deoarece lumina in aceste momente are o semnificatie aparte, respectiv nadejdea si speranta ca acestea ii vor calauzi in drumul sau dupa moarte catre Rai.

Suport pentru cruce

Acest suport a fost creat special in idea de a putea pozitiona crucea oriunde familia doreste fara a exista riscul ca aceasta sa cada, putand dand astfel nastere unui moment nedorit, atat pentru familie cat si pentru participantii acestui eveniment.

Suport pentru crucifix

Acest obiect care de cele mai multe ori se pozitioneaza intre paravan si suportii pentru flori si are impactul cel mai mare deoarece il intruchipeaza pe Iisus Hristos care vegheaza asupra persoanei dragi ghidandu-I calea spre viata vesnica.

× Cum te putem ajuta?