Skip to main content

SCENA FUNERARA OMAGIO

Pachetul OMAGIO este un pachet de baza care este alcatuit din 3 tipuri de aranajmente florale, din care unul este cel principal, care se pune pe sicriu, iar celelalte doua se pot pune in partea superioara incadrand sicriul din ambele parti. Acestea sunt facute pe un suport de burete mineral care odata udat confera o prospetime florilor de aproximativ cinci zile daca sunt intr-un mediu relativ racoros si ferit de lumina solara directa sau maxim doua zile in conditii extreme.
Aranjementul principal ONIX format de cele mai multe ori din trandafiri se poate personaliza fara nici o problema in nuanta dorita de dumneavostra fara un cost suplimentar. Toate florile sunt intotdeauna proaspete, cumparate cu o zi inainte, cea ce garanteaza calitatea intregului aranjament funerar.
Aranjamentele in numar de doua care inadreaza sicriul sunt deasemena alcatuite din trandafiri si vin in scopul de a completa un tablou de o nemasurata valoare in ochii tuturor. Originalitatea acestor doua aranjamente o ofera iedera cu trandafiri aplicati pe aceasta care coboara catre baza suportului care da senzatia de flori suspendate in timp si spatiu.
Se ofera deasemenea consiliere in acest scop de catre florarul nostru care va sta la dispozitie pentru orice problema,nelamurire sau sfat in dorinta de a va crea ceva unic la cel mai inalt nivel posibil.

Pret:  3000 Lei

COMPONENTA SCENEI FUNERARE

Paravan Pliabil

Catafalc Funerar

Mascheaza cea ce se afla in spatele acestuia conferand o oarecare intimidate si creand un spatiu delimitat de restul incaperii. Lungimea acestuia fiind pliabil variaza intre 3m si 6m si poate lua diferite forme avand un panou fix si 4 libere.

Catafalcul funerar este o alternativa mai eleganta si mai comoda de a posta sicriul in detrimentul traditionalei mese. Catafalcul este format din 5 piese, fie din lemn masiv sau metal si asigura o pozitie optima a sicriului pe tot parcursul evenimentului funerar.

COMPONENTA CATAFALCULUI FUNERAR

Suporturile pentru sicriu

Acestea sunt baza pe care se pune sicriul putand suporta greutati de pana la 300kg, si sunt in doua dimensiuni mai inalte in partea superioara si mai joase in partea inferioara pozitionand sicriul inclinat oferind un aspect vizual placut. Acesti suporti se pot acoperi la nevoie cu material negru mascand cea ce se afla sub sicriu.

Suporturile pentru flori/aranjamente (Vaze)

Vazele in numar de doua bucati au un rol foarte important in intreg aranjamentul scenei funerare deoarece el aduc un plus de valoare din punct de vedere vizual fie ca sunt puse flori in ele fie ca sunt folosite ca suporti pentru aranjamentele funerare.

Suporturile pentru lumini

Luminile de cele mai multe ori au insemnatatea cea mai mare in intreg ansamblul scenei funerare, deoarece lumina in aceste momente are o semnificatie aparte, respectiv nadejdea si speranta ca acestea ii vor calauzi in drumul sau dupa moarte catre Rai.

Suport pentru cruce

Acest suport a fost creat special in idea de a putea pozitiona crucea oriunde familia doreste fara a exista riscul ca aceasta sa cada, putand dand astfel nastere unui moment nedorit, atat pentru familie cat si pentru participantii acestui eveniment.

Suport pentru crucifix

Acest obiect care de cele mai multe ori se pozitioneaza intre paravan si suportii pentru flori si are impactul cel mai mare deoarece il intruchipeaza pe Iisus Hristos care vegheaza asupra persoanei dragi ghidandu-I calea spre viata vesnica.

× Cum te putem ajuta?