Valoarea ajutor de inmormantare 2019 : 5.163 de lei.

Ajutorul de inmormantare s-a marit dupa ce a fost adoptat un amendament in legea bugetului asigurarilor sociale pe 2019 cu 1000 de lei.

Majorarea cuantumului ajutorului de deces face parte din legea  nr. 47/2019 a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019, care a fost publicată în Monitorul Oficial pe 12 martie 2019 si care a intrat in viguare.

Cuantum ajutor de inmormantare stabilit de guvern:

 • pentru pensionari sau asigurati ajutorul de inmormantare are o valoare  de 5.163 lei;
 • pentru decesul unei persoane coasigurate se ofera un ajutor de inmormantare in valoare de 2.582 lei.

Valoarea ajutorului de deces este stabilita pentru asigurati, pensionari sau coasigurati conform articolului 15 din degea 47/2019

Servicii funerare oferite be baza ajutorului de inmormantare

Conform legii funerare in viguare si a ajutorului de inmormantare firma de pompe funebre Funerare Alexandru va poate oferi urmatoarele tipuri de servicii:

 • Primirea comenzii pentru inmormantare;
 • Transportul persoanei decedate;
 • Pregatirea pentru inmormantare;
 • Asezarea pe catafalc;
 • Organizarea ceremoniei de ultim ramas bun;
 • Doctor constatare;
 • Doctor Imbalsamare;
 • Preluarea decedatului de la domiciliu;
 • Depunerea decedatului la.frigider la morga firmei;
 • Preluarea urnei si asezarea acesteia in nisa speciala;
 • Predarea urnei.

Pe baza ajutorului de inmormantare oferit de stat rudele persoanei decedate pot peneficia de servicii funerare. In sprijinul persoanelor Funerare Alexandru ofera pe baza ajutorului de inmormantare servicii fara nici un cost aditional.

Pe baza experientei acumulate am creat pachete de servicii funerare care incep de la 0 lei pe baza ajutorului de inmormantare. Unele pachete funerare au costuri mai mici decat ajutorul de inmormantare oferit de stat. In acest caz diferenta de bani va fi returnata catre dumneavoastra.

Pe langa pachetele de servicii funerare la 0 lei oferim si pachete funerare premium pentru cei care doresc acest lucru.

In oferta noastra regasesti pachete de servicii funerare complete pentru fiecare buzunar.

Vezi Pachetele Funerare 2019

Funerare Alexandru se ocupa de demersurile pentru obtinerea ajutorului de inmormantare

Pentru ca stim ca este o perioada dificila si in care trebuie sa te ocupi de ceea ce e important, accesand serviciile noastre va oferim suport pentru obtinerea cat mai rapida a actelor pentru ajutorul de deces.

Sunt multumit de serviciile oferite de dl. Alexandru. Profesionalism si fara batai de cap. Am discutat si mi-a oferit ajutor si cu ajutorul de inmormantare mi-a explicat ce si cum trebuie sa fac. Mi-a usurat din munca mea si am reusit sa pot fi alaturi de neamuri. Recomand!

Alin Anea

Am beneficiat de acest ajutor de inmormantare in luna august 2018 cand a murit tatal meu. Am ales un pachet de servicii funerare oferit de Funerare Alexandru si am fost multumit.

Vasi Popa

E destul de greu sa treci peste perioade aceste dificile. Cu ajutorul vostru si cel financiar oferit prin programul ajutor de deces am rezolvat partea reala a lucrurilor si am realizat randuielile asa cum trebuie. Am ramas doar cu partea sentimentala al tristetii acumulate.

Mariana Petcu

Discuta cu un specialist si iti poate oferi detalii despre ajutorul de inmormantare!

Contact
Ajutor de inmormantare 2019 – cu 1000 lei mai mare
5 (100%) 40 vote[s]