Skip to main content

Pentru că de-a lungul timpului am colaborat cu o mulțime de persoane care s-au plâns către noi de serviciile proaste de care au beneficiat din partea unor firme de pompe funebre, ne-am decis ca în acest articol să venim în ajutorul persoanelor interesate de servicii funerare. Le vom oferi câteva sfaturi pentru alegerea corectă a firmei de servicii funerare, iar cei care doresc să meargă la sigur ne pot contacta direct iar astfel vor evita foarte multe neplăceri.

Iată așadar care sunt cele 5 sfaturi pe care le-am pregătit pentru tine:

Experiența

Dacă vei colabora cu o firmă aflată la început de drum, șansele de a întâmpina situații neplăcute sunt destul de mari. De aceea îți recomandăm să urmărești experiența pe care firma cu care dorești să colaborezi o are.

O firmă de servicii funerare cu experiență, așa cum este Funerare Alexandru, îți va putea garanta servicii de calitate, executate cu maxim profesionalism pentru ca ceremonia de înmormântare să fie organizată ca la carte.

Cere detalii despre data înființării firmei, despre numărul de colaborări pe care le-a avut de-a lungul timpului iar astfel îți vei putea face o idee în legătură cu experiența firmei respective.

Servicii funerare complete

Este foarte important ca firma cu care alegi să colaborezi să îți poată oferi toate serviciile funerare de care ai nevoie. Noi, cei din acest domeniu, oferim servicii funerare complete, astfel încât clienții să nu fie nevoiți să caute anumite produse sau servicii în alte locuri.

Astfel, dacă dorești să scapi de cât mai multe responsabilități cu o singură colaborare, este recomandată alegerea unei firme care oferă servicii funerare complete.

Noi facem asta, deci ai un motiv în plus pentru a lua în calcul oferta noastră.

Servicii funerare indiferent de cult

Așa cum există mai multe culte religioase la fel și firmele de funerare ar trebui să fie pregătite să prezinte oferite pentru fiecare în parte. Iar asta deoarece tradițiile diferă de la un cult la altul, acesta fiind un alt detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere, mai ales dacă urmezi un alt cult decât cel majoritar în România.

Recomandări

Apoi, ar mai trebui să verifici și feedback-ul clienților cu care firma respectivă a colaborat până acum. Vei putea găsi astfel de păreri chiar pe site-ul firmei, pe pagina sa de Facebook sau chiar în urma unei căutări pe Google.

Vei putea astfel dacă au existat experiențe negative, prin urmare și motive pentru care ar trebui să eviți colaborarea cu acea firmă sau nu.

Calitate și preț

Iar în final îți mai recomandăm să ții cont și de calitatea precum și de prețul serviciilor și al produselor achiziționate. Este important ca produsele achiziționate să aibă un raport calitate/preț cât mai satisfăcător.

Dacă vei ține cont de toate aceste aspecte, atunci cu siguranță nu vei întâmpina neplăceri atunci când vei avea nevoie de servicii funerare.

În final trebuie să îți recomandăm încă o dată colaborarea cu Funerare Alexandru, pentru a scăpa de orice responsabilitate și presiune.

× Cum te putem ajuta?