Firmele de servicii funerare se gasesc la tot coltul, insa asta nu inseamna ca toate sunt neaparat definite de seriozitate si profesionalism. In plus, cu cat sunt mai numeroase, cu atat decizia de a colabora cu cea potrivita devine din ce in ce mai dificila de luat. Totusi, dupa ce criterii ar trebui sa alegi firma funerara care sa se ocupe de inmormantarea uneia dintre cele mai dragi persoane din viata ta?

Acest ghid a fost realizat pentru ca acest trist eveniment sa nu devina si mai tragic prin alegerea gresita a serviciilor funerare complet indadecvate.

Inainte de toate, trebuie sa ne asiguram ca te afli la curent cu existenta tuturor tipurilor de servicii funerare si care e rolul acestora:

  • Serviciile funerare non stop – indiferent de zi sau ora, firma iti va asigura consiliere si suport. Acest lucru il facem noi, tocmai pentru ca in astfel de logo-funerare-alexandru-1momente devastatoare, cu siguranta ai nevoie de un suport de nadejde. Vom putea discuta cu privire la toate aspectele necesare pentru ca inmormantarea sa fie intr-adevar corect si ireprosabil realizata.
  • Serviciile funerare complete – in aceasta categorie sunt cuprinse actele necesare pentru declararea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, florile, dar si restul produselor necesare. O firma de incredere ar trebui sa ofere intr-adevar toate acestea, asemeni noua.
  • Serviciile de transport funerar – majoritatea firmelor de servicii funerare au inclus acest serviciu in oferta lor, cu toate ca mereu exista si exceptii.

Iata care sunt aspectele pe care trebuie sa le urmaresti pentru a nu-ti regreta decizia:

  • Serviciile “necesare”

Firmele care lucreaza intr-adevar cu maximum de profesionalism, nu iti vor impune achizitionarea unui anumit produs sau serviciu. Bineinteles, ei au datoria sa te indrume si sa iti prezinte ofertele, insa ramane doar la latitudinea ta daca doresti sa cumperi acel lucru sau nu.

Legislatia aflata in vigoare nu obliga pe absolut nicio persoana sa cumpere un anumit produs sau serviciu de la o firma de servicii funerare anume, ceea ce inseamna ca alegerile iti apartin in totalitate.

  • Preturile serviciilor

Intotdeauna pretul va juca un rol deosebit de important in alegerea unei firme de servicii funerare. Totusi, acest aspect nu ar trebui sa primeze, tocmai pentru ca un pret mai mic ar putea duce la dezamagiri mari. Mai mult decat atat, nici un pret mai piperat nu demonstreaza neaparat ca produsul sau serviciul respectiv este intr-adevar eficient. Asadar, optand pentru sumele medii de pe piata, sansele de a alege serviciul potrivit, vor creste considerabil.

  • Preturile si calitatea produselor

Un mare avantaj de care vei avea parte in acest sens este ca ai ocazia sa intri in contact direct cu produsele de care esti interesat. In acest fel nu poti fi inselat si te poti asigura ca vei primi exact ceea ce ai solicitat.

  • Investigheaza bine piata

Inainte de a lua o decizie, asigura-te ca te-ai documentat suficient. Cu siguranta doresti sa apelezi la cele mai bune servicii de care poti beneficia si la niste preturi avantajoase. Asadar, nu te pripi si analizeaza ofertele catorva firme de servicii funerare. Comparandu-le pe toate vei reusi sa faci alegerea corecta.

Asadar, decizia se afla doar in mainile tale. Ceea ce trebuie sa stii insa, e ca alegerea pe care o vei face, va reprezenta un semn de respect pentru persoana draga care a intrat de curand in nefiinta.

Aveti o intrebare?
Va rugam sa luati la cunostinta politica noastra de protectie a datelor  inainte de conversatie
Call Now Button