In acele momente in care unul dintre cei dragi paraseste aceasta lume, este destul de dificil sa iti stapanesti emotiile si, in acelasi timp, sa iei cele mai bune decizii legate de funerarii. De fapt, de foarte multe ori firmele ce presteaza astfel de servicii profita de cei indurerati si incearca sa obtina avantaje cat mai mari.

Noi ne dorim ca toate serviciile si produsele pe care le oferim sa satisfaca in totalitate clientii si sa ii ajute pe acestia sa organizeze o inmormantare cat mai potrivita, cu cat mai putine cheltuieli. Atunci cand cineva ne solicita serviciile lucram cu cat mai mult profesionalism si suntem cei mai eficienti.

Suntem foarte seriosi si ne tratam clientii cu maximum de respect, mai ales in aceste perioada extrem de dificile pentru cei mai sensibili. Cel mai important aspect care prezinta importanta pentru noi este ca serviciile si articolele pe care le furnizam sa fie  in conformitate cu cerintele voastre, de aceea cu fiecare serviciu funerar organizat nu facem decat sa devenim mai buni in ceea ce facem.

Faptul ca toti cei ce au apelat la noi au fost satisfacuti mereu conteaza foarte mult. Acest lucru se datoreaza faptului ca intelegem cat de grele sunt acele momente in care o persoana iubita isi desface aripile si calatoreste catre alt taram, suntem sensibili la sentimentele indurerate ale celor care au suferit pierderea si ne ingrijim in cel mai bun mod posibil de serviciile funerare.

priveghiul

 

« Atunci cand a sosit momentul ca mama mea draga sa fie dusa pe ultimul ei drum, spre capela cimitirului, cand simteam tot mai apasator momentul inevitabil al despartirii, cei de la Funerare Alexandru au fost ca un ajutor ceresc, oferindu-mi inca un moment de ragaz in care sa privesc pentru ultima data chipul celei ce mi-a dat viata. »

Acest mesaj ne-a bucurat extrem de mult. De fapt, de fiecare data cand primim multumiri din partea celor care au apelat la serviciile noastre si au fost satisfacuti, nu ne dorim decat ca pe viitor sa fim de si mai mare folos.

Faptul ca suntem apreciati pentru ceea ce oferim nu face decat sa ne motiveze sa devenim tot mai buni si mai eficienti. Datorita voua am atins pragul in care nu ne implicam doar cu materialele si serviciile necesare, ci depunem si cele mai sincere sentimente, caracterizate de regretul onest fata de pierderea suferita.

Conteaza foarte mult ca persoanele cu care colaborati in vederea organizarii funerariilor sa fie intelegatoare, rabdatoare si, cel mai important, corecte. Va sfatuim ca atunci cand  va hotarati asupra firmei de servicii funerare, sa acordati o atentie sporita acestui aspect, pentru ca exista posibilitatea sa dati peste persoane neserioase, ce nu vor face decat sa faca momentul indurerat si mai greu de suportat.

Pompe Funebre Bucuresti

De asemenea, oricat de dificil va este sa luati deciziile corecte, nu achitati niciun tarif inainte de a va asigura ca totul este in regula si ca preturile sunt reale. De altfel, nimeni nu ar trebui sa profite de sufletele care trec prin momente grele, insa din nefericire acest lucru se intampla tot mai des.

Dorim ca trecerea in nefiinta a persoanei dragi sa se desfasoare cu maiestrie, de aceea va punem la dispozitie servicii funerare in  sectorul 6 si in toata capitala , ce reusesc sa ii elibereze pe cei suferinzi de greutatea momentului intr-un mod eficient.

 

 

Aveti o intrebare?
Va rugam sa luati la cunostinta politica noastra de protectie a datelor  inainte de conversatie
Call Now Button