Skip to main content

Mesaj către public

Știm cât de greu îți este să treci printr-un astfel de moment. Însă ciclul vieții e ireversibil și lucruri ca acestea se întâmplă tot timpul. Nu putem face nimic ca să îți alinăm suferința, însă putem face ca totul să devină mai ușor și să-ți eliberăm mintea de anumite griji. Suntem o echipă de profesioniști și tratăm lucrurile cu seriozitate. Ne sprijinim clienții și îi înțelegem pe deplin cu toate că în astfel de momente poate fi destul de greu să ajungi la un consens.

Funerare Alexandru facebook

Oferim servicii de înaltă calitate și știm că ai așteptări mărețe din partea noastră și dorești ca totul să iasă ca la carte. Evenimentul care area cea mai mare importanță, este înmormântarea și parastasele necesare după.  Știm că încerci să realizezi totul ca la carte și că își dorești ca înmormântarea să fie unică și originală. E ultimul contact al persoanei dragi cu această lume și de aceea, noi  te putem ajuta să o faci să fie specială. E destul de ironic spus o înmormântare specială, ținând cont că acesta este un eveniment extrem de nefericit pentru familiile îndurerate.

Însă noi te putem ajuta cu tot. Începând de la organizarea propriu zisă a evenimentului, firma noastră oferă toate serviciile posibile. Din momentul constatării decesului, ne ocupăm de tot ceea ce este nevoie pentru a pregăti decedatul pentru înmormântare.

Asigurăm până și transportul și chiar și monumete mortuare în funcțiile de propriile preferințe (granit sau marmură). Dacă vrei ca mormântul să fie mai special, îți asigurăm și fotografii.

Aranjamentele florare, sicriul, hainele, toate sunt asigurate de noi pentru că știm că în acele momente nu vrei să îți ocupi mintea și cu astfel de informații.

De asemenea, putem aranja și serviciile de înmormântare în cel mai mic detaliu. În funcție de religia familiei, asigurăm slujba/ ritualul/ ceremonia de înmormântare. În funcție de preferințele familiei, putem angaja și servicii de foto/video sau chiar și muzică.

 

După înmormântare

familie indurerata

După înmormântare, următorul pas este parastasul. Unele familii, în funcție de religie, pun foarte mare accent pe acest aspect. Firește că și acest lucru necesită foarte multe bătăi de cap. Trebuiesc foarte multe calcule și estimări făcute, dar după câteva nopți nedormite știm cât de greu poate să-ți fie.

Trebuie să decizi de unde vrei să cumperi colacii, ce număr de colaci ai nevoie, dimensiuni și așa mai departe. Lasă-ne pe noi să ne batem capul cu toate aceste aspecte și să ne ocupăm de asta pentru tine.

Praznicul este foarte important în ceea ce privește întreaga ceremonie de înmormântare. Noi putem angaja cele mai profesionale firme de catering care să-și facă treaba perfect. În funcție de preferințele și capacitățile tale financiare, desigur! Totdeauna ne încadrăm în suma stabilită de la început.

Evenimentul tău este prioritatea noastră. Știm că nu este un eveniment întocmai bucuros și că poate, uneori, dorești să se termine cât mai repede, dar lasă totul pe mâna noastră și nu vei fi dezamăgit.

 

Noi ne vom ocupa de tot în cel mai mic detaliu.

× Cum te putem ajuta?