Skip to main content

Daca se stie ca mortii sunt cu mortii, la ora actuala viii sunt cu ratele. De ce? Din ce in ce mai multe persoane, dornice sa se imbogateasca peste noapte, pun in aplicare cele mai periculoase metode prin care ii pacalesc pe cei indoliati.

Firmele fantoma de servicii funerare sunt din ce in ce mai numeroase. Acest lucru se datoreaza in principal naivitatii oamenilor care nu cerceteaza bine piata inainte de a incheia un asa-zis contract cu o companie de specialitate, cu acte in regula. Din lipsa timpului liber destinat documentarii, ori pur si simplu a nestiintei, din ce in ce mai multi romani isi iau teapa, iar firmele fantoma se imbogatesc peste noapte din aceasta cauza.

police     Prin intermediul acestui articol dorim sa tragem un semnal de alarma cu privire la multiplele evenimente de acest gen ce au in vizor macabra mafie a serviciilor funerare din Bucuresti. De altfel, o mare parte din clientii nostri ne-au declarat faptul ca s-au confruntat cu anumite situatii dificile, din care, din fericire o parte a reusit sa iasa cu succes.

In cele mai multe cazuri, rudele care intr-un timp extrem de scurt au pierdut pe cineva drag, au fost contactate telefonic de firme fantoma pentru a fi indemnate sa apeleze la serviciile lor funerare. Cu toate ca era o situatie bizara ce venea impreuna cu sute de suspiciuni, persoanele indoliate erau pur si simplu orbite de durere si suferinta, fapt pentru care nu au stat prea mult sa analizeze situatia si au acceptat presupusul ajutor oferit de firma fantoma. In acest fel, nu doar ca nu au primit ceea ce au solicitat, insa banii pe care i-ai oferit in schimb nu au putut fi recuperati. Dat fiind faptul ca majoritatea sufletelor indoliate se lasa acaparate de durere si nu se documenteaza cu privire la firma de servicii funerare, ajung sa fie inselate cu zeci de milioane, absolut irecuperabile.

                Care este tactica firmelor fantoma?


fantomeSe pare ca majoritatea reprezentantilor firmelor fantoma de pompe funebre isi pandesc victimele pe holurile spitalelor sau a morgilor. Se pare ca acesti talhari au reusit sa mituiasca chiar si reprezentanti SMIRD, SABIF, dar si agenti de politie. Acestia le transmiteau informatii ce nu erau destinate publicitatii cu privire la caracterul personal si medical ce aveau in vizor diverse persoane decedate. Obtinand pe cale ilegala numele, adresa si numarul de telefon a familiei, firmele fantoma intrau in contact cu rudele indoliate si le faceau propuneri cu privire la servicii
funerare.

In anul 2013 au fost anchetati zeci de politisti, angajati SMURD, dar si de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti ce au fost suspectati ca au luat mita de la diverse firme de pompe funebre. Acestia reuseau astfel sa obtina informatii private si pretioase cu ajutorul carora reuseau sa insele deci sau chiar sute de persoane.

                Cum sa alegeti un serviciu funerar 100% legal?

                Dat fiind faptul ca serviciile pe care noi le oferim sunt sigure, eficiente si legale, dorim sa va informam si pe voi cu privire la aspectele pe care trebuie sa le urmariti in alegerea firmei de servicii funerare, astfel incat sa nu fiti inselati:

  • Personalul firmei cu care se colaboreaza nu trebuie sa cunoasca doar preturile produselor pe care le comercializeaza. Acesta trebuie sa detina informatii utile cu privire la fiecare etapa a inmormantarii. Acesta trebuie sa fie capabil sa va explice in detaliu ce trebuie sa faceti cu fiecare produs ales pentru inmormantare in parte.
  • Cu cat vor exista mai multe informatii utile cu privire la serviciile funerare alese, cu atat va creste si increderea mai mult.
  • Este absolut esential sa se respecte programul stabilit de ambele parti. Serviciile oferite cu intarziere nu vor denota decat lipsa de profesionalism a firmei.
  • Este necesar sa solicitati companiei cu care colaborati o oferta scrisa, semnata si stampilata care sa detina si un termen de valabilitate. In acest fel, aceasta hartie va va scuti de posibililele modificari de preturi, precum si a altor aspecte.

Acestea fiind spuse, pentru a evita sa fiti pusi in situatii neplacute, optati pentru ajutorul unei echipe specializate de profesionisti, documentati-va si nu va lasati coplesiti de durere, caci astfel vei putea fi inselati cu sume considerabile de bani.

× Cum te putem ajuta?